Skuggan av Svampen - Dirty (2014)


Skuggan av Svampen lanserar tvättmedel. Ljust fräsch och väldoftande. Så ska vi ha det omkring oss om svennebannan får bestämma. Men grabbarna i Skuggan av Svampen har tillsammans med Östblockarn sett ett behov av något annat och lanserar därför tvättmedlet Dirty.

- Folk är trötta på att gå runt och lukta tussilago. Det finns ett stort behov av att gå tillbaka till något primalt och smutsigt, säger Skivling. Dirty fungerar ungefär som vilket tvättmedel som helst, fast tvärt om. Men hur kommer det sig att ett par rappare från On-Axis försöker slå sig in på denna tuffa marknad?

- Många andra artister startar ju klädmärken och sånt shit men detta ligger oss varmare om hjärtat, säger Östblockarn.

Med Djupverkande S.M.U.T.S - teknologi har dom lyckats skapa en produkt som tränger in i fibrerna och lämnar permanenta spår av dekadens i arvsmassan. Dirty finns än så länge bara som flytande tvättmedel men i hela 5 spännande odörer, signerade Bjarne B, Anthon Johansson, Seamus, Doctor Evazan och Tevski.

Reklamfilmen är gjord av Skivling i samarbete med Fornäsgård Film.

Producenterna i turordning till videons musik är Bjarne B, Anthon Johansson och Efrik.

Releasedate: 2014-04-15


Artists

Featuring


More releases by this artist

Skuggan av Svampen - Måste dra (Really Gotta Go Remix)Djurparken & Skuggan av Svampen - 599 33Djurparken & Skuggan av Svampen - StuganSkuggan av Svampen - Dirty Skuggan Av Svampen - Var E Brudarna?Skuggan av Svampen - Stackars digSkuggan Av Svampen - VesuvionSkuggan Av Svampen - VesuvionSkuggan av Svampen - Stackars DigSkuggan av Svampen - Sveriges hoppsan